Nils

Maak kennis met Nils, een kinesitherapeut met een passie voor zijn vak. In 2014 behaalde hij zijn diploma "master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie" met specialisatie in musculoskeletale revalidatie en sport aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Met een onstilbare honger naar kennis, voegde Nils in 2015 een postgraduaat in manuele therapie aan zijn CV toe. Maar daar bleef het niet bij: door de jaren heen heeft hij zichzelf verder geschoold in verschillende aspecten van manuele en sportkinesitherapie. Zijn arsenaal aan vaardigheden omvat onder meer dry-needling, sportrevalidatie, echografie en behandeling van hoofd- en kaakproblematiek.

Niet alleen is Nils een toegewijde kinesitherapeut, maar ook een gepassioneerde leraar. Al sinds 2015 is hij verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven als lesgever van de praktijkvakken (sport)kinesitherapie.

Met zijn enthousiaste, energieke en empathische aanpak zorgt Nils ervoor dat zijn patiƫnten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in zijn expertise. Kortom, Nils is niet alleen een deskundige en ervaren kinesitherapeut, maar ook een oprechte en betrokken persoon die er alles aan doet om zijn patiƫnten te helpen hun doelen te bereiken.

Nils